Etherische Oliën - Plant Power
Geniet van deze aromatische en geurende olie die wordt gewonnen uit planten, ieder met hun bijzondere helende werking. Leer meer over de werking en de toepassingen en profiteer van 10% korting.
Wordt deze email niet goed weergegeven?
Bekijk deze online.
Facebook share Twitter share

ETHERISCHE OLIËN

'PLANT POWER'calendar top
calendar left
KORTINGS
CODE
EOSD0615
calendar right
calendar bottom
10% KORTING

Etherische olie is de aromatische of geurende olie die gewonnen wordt uit planten.


Dit gebeurt volgens een dusdanige procédé dat dit de essentie of de levenskracht van de plant bevat, die er van nature in aanwezig is. Het is ook daarom dat etherische olie ook wel eens essentiële olie wordt genoemd.

Elke plant heeft zijn uniek aroma en zijn eigen levenskracht. De olie hiervan kun je op vele manieren en voor vele toepassingen gebruiken.


Neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment 

en ontvang t/m 17 juni 10% korting! 


Lees meer...Wat & waarvoor

Biover ZEN vernevelaar

Ons oliën assortiment

Flower of Life Aroma Lamp

Plant Power!

T/m 10 juni op het hele huidolie assortiment 10% korting met de kortingscode 'HOSD0615'.

Elke plant heeft zijn uniek aroma, zijn eigen levenskracht en kent dus ook zijn eigen toepassing. Etherische oliën kunnen uit verschillende delen van een plant worden gewonnen, bijvoorbeeld de bloesem, de vrucht, het zaad, de bladeren, de schil, of het hout (van stam, takken of wortels). Soms bevatten verschillende delen van een plant verschillende etherische oliën.

Ons assortiment bestaat uit ceder, salie, citronella, dennen, eucalyptus, geranium, jasmijn, lavendel, mandarijn, pepermunt, roos damascus, rozemarijn, salie, sandelhout, sinaasappel, tea tree, ylang ylang en zilverspar. 

Kortom, keuze genoeg en met ieder hun eigen helende werking.

Toepassingen
Etherische oliën kunnen op verschillende manieren gebruikt worden, verdund in een basisolie, in bad of je kunt ze ook in een vernevelaar gebruiken, zodat je huiskamer, slaapkamer heerlijk ruikt.

Natuurzuivere aromatische oliën verdampen reinigt de atmosfeer van negatieve energieën, bacteriën (bijvoorbeeld als er iemand is geweest die verkouden is) en heeft altijd een positieve invloed op zowel mens als dier.

Zie hiervoor onze Biover Zen vernevelaar:

• creëert een sfeervolle en gezonde omgeving
• zorgt voor een ontspannend lichteffect dankij de ledlampjes die van kleur veranderen
• werkt met ultrasoongolven die een fijne mist van water en etherische olie produceren
• is geschikt voor elke ruimte van uw huis, kantoor, school ...lees verder.

Aromalamp
Of de Aroma lamp uit onze Flower of Life collectie. Het binnenschaaltje is geschikt voor vloeistof en losse kruiden en heeft een witte Flower of Life afbeelding.

Inloopmiddagen
Voor meer informatie over welke olie waarvoor geschikt is kun je altijd contact met ons opnemen of binnen komen lopen op een van onze inloopmiddagen. De koffie/thee staat klaar!

Lees verder....

Kortingscode 10%

  • -/- 10%
  • vul bij 'kortingscode' de code EOSD0615 in de winkelwagen bij het afrekenen en ontvang 10% korting op ons hele etherische oliën assortiment!
Volg ons op Twitter | Vind ons op Facebook
Copyright © 2015 Sundancer, alle rechten voorbehouden.

De informatie die u hier leest of hoort is van RIneke van den Berg, Complementair Therapeut en eigenaar van de Sundancer website/ webwinkel, en is alleen bedoeld als informatie voorziening en niet als medisch advies, als vervanging van counseling of als behandeling/genezing van ziekten en/of aandoeningen. Raadpleeg altijd uw arts voordat u aanpassingen doet in uw dieet en uw medicijn- of supplementen gebruik. Wees ervan bewust dat u zelf verantwoordelijk bent voor het gebruik van de hier aangeboden informatie.

uitschrijven van deze lijst |uitschrijven van alle lijsten