Magnesiumactie verlengd
Wegens groot succes en de warmte is de Magnesiumactie met 1 week verlengd: nu /m 9 juni met 25% korting! Benieuwd naar ons nieuwe Product, Cadeau en Boek van de Maand? Lees verder...                                                                        
Wordt deze email niet goed weergegeven?
  Facebook share Twitter share  
 

MAGNESIUMACTIE VERLENGD

Nu nog een week met 25% korting!

 

 
Wegens groot succes en de warmte:  

T/m 9 juni met 25% korting!


Juist nu het zo warm is hebben we extra veel mineralen nodig. We zweten soms zichtbaar en soms komt er alleen maar waterdamp van onze huid. Ons koelsysteem werkt perfect, zweten is dus goed tegen de hitte. Het afkoelproces blokkeren (door deo’s of bodylotion) geeft alleen nog maar meer hitte in het lichaam wat dus niet weg kan. Nu blijkt vooral met hogere temperaturen dat er wat lichamelijk ongemakken kunnen ontstaan door een tekort aan magnesium.

Zoals:
* Duizeligheid
* Krampen
* Hoofdpijn
* Vermoeidheid
* Hartkloppingen
* Moeilijk in slaap komen
* Verminderde eetlust
* Obstipatie
* Algehele Maleise

Neem tijdens de warme dagen, elke dag voor het slapen gaan een werkzaam voetbad met een kopje Dr. Magnesium zout.
 

 

 

Zien en Waarnemen vanuit het Hart

 

Kom je ook naar de lezing van Tessa Bouman op vrijdagavond 16 juni? 

Tessa (paard en verbinding) heeft al eerder een zeer vernieuwende en verbindende lezing bij ons gegeven. Deze keer spreekt zij over een ander onderwerp welke nog meer de ware essentie raakt namelijk het zien en waarnemen vanuit het hart. 

Tessa is een prachtige vrouw met een open hart, zij werkt met paarden op een heel bijzondere wijze. Eigenlijk is het geen werken maar verbinden met elkaar. Mens en dier verbinden en in alle vrijheid leven. Tessa neemt waar met haar grote hart vol van liefde. Zo kunnen er wezenlijke zaken veranderen. Iedereen kan dat!

Als Tessa een lezing geeft zijn de deelnemer niet alleen luisteraars, maar worden op een liefdevolle wijze meegenomen in het creatieveld waar alles mogelijk is. Tessa spreek in deze lezing ook over fundamenteel dragen.

De plaats van het paard in het veld vergroot de draagkracht van de liefde maar ook het verdriet, de rouw en de aanvallen op het immuunsysteem (dus de lichamelijke ongemakken). 


 

Boek van de Maand Juni!

 
 

Hoera!! Op 31 mei 2017 lanceerde Yfke Laanstra haar nieuwe boek 'Bits, Bites & Bewustzijn'.

In onze ogen heeft Yfke een zeer vernieuwend en uniek boek geschreven die in een catogorie zou moeten vallen die nog niet bestaat…..Computertechnologie en menselijk potentieel met elkaar verbinden is een hele opdracht, maar Yfke heeft deze verbinding helemaal helder gemaakt in haar bijzondere boek. Yfke legt in haar boek ook heel duidelijk uit wat het verschil is tussen nanotechnologie en biologische nanotechnologie (Nano mineralen). Wij zijn dus erg blij met deze verhelderende uitleg.
 

Product van de Maand Juni!

 
Vitamine B12 altijd zonder verzendkosten. Heb je B12 nodig? Bel de advieslijn op 06 - 801 571 26; elke maandag (behalve op 2e pinksterdag) van 9.30 tot 12.00 uur.
 

Vrijdagmiddag Inloopmiddag

 
 
Je bent van harte welkom om op elke vrijdagmiddag tussen 13.30 en 16.30 binnen te lopen voor een fijn samenzijn en een heerlijk kopje Bio kruidenthee. 


Agenda


  5 juni Do-In/Yin Yoga door Marja van Die

 
  6 juni Quick Checkup Experience - Driebergen

 
  8 juni Workshop 'Van A(ngst) naar Beter'

 
  9 juni Vrijdagmiddag Inloopmiddag

Bewegingsles 'De vijf Tibetanen'

 
  12 juni Do-In/Yin Yoga door Marja van Die

 
  14 juni Workshop 'Schilderen met wol - zo voelt zomer' door Connie Toet

 
  16 juni Vrijdagmiddag Inloopmiddag

Lezing 'Zien en waarnemen vanuit het hart' - Tessa Bouman

 
  21 juni Bemer Therapie Zwijndrecht

Checkup Experience Zwijndrecht

 
  23 juni Vrijdagmiddag Inloopmiddag

Bewegingsles 'De vijf Tibetanen'

 
 

Cadeau van de maand

 

Dit Fair-Trade en in Guatemala handgemaakte poppetje zal je er altijd aan blijven herinneren dat je een zorgenloos en liefdevol leven mag leiden.

Wij vonden dit kleine geschenkje en werden op slag verliefd op de liefdevolle uitstraling van deze handgemaakte poppetjes. Dit poppetje sturen we bij elke bestelling mee.
  Volg ons op Twitter | Vind ons op Facebook  
 
  Copyright © 2017 Sundancer, alle rechten voorbehouden.

De informatie die u hier leest of hoort is van Rineke van den Berg, Complementair Therapeut en eigenaar van de Sundancer website/ webwinkel, en is alleen bedoeld als informatie voorziening en niet als medisch advies, als vervanging van counseling of als behandeling/genezing van ziekten en/of aandoeningen. Raadpleeg altijd uw arts voordat u aanpassingen doet in uw dieet en uw medicijn- of supplementen gebruik. Wees ervan bewust dat u zelf verantwoordelijk bent voor het gebruik van de hier aangeboden informatie.

 
  uitschrijven van deze lijst |uitschrijven van alle lijsten