Functionele Cosmetica
Hoe functioneel is jouw cosmetica? Wedden dat Dr. Magnesium meer voor jouw huid en lichaam kan betekenen dan “gewone” cosmetica?                                                                        
Wordt deze email niet goed weergegeven?
  Facebook share Twitter share  
 

FUNCTIONELE COSMETICA

Hoe functioneel is jouw cosmetica?

 

 
Wedden dat Dr. Magnesium meer voor jouw huid en lichaam kan betekenen dan “gewone” cosmetica? 

T/m 31 mei met 25% korting!

Vandaag belichten we de multifunctionaliteit van Dr. Magnesium olie en Dr. Magnesium gel (Sunshine, Sweet dreams en Sensitive).

Dr. Magnesium olie kan natuurlijk prima helpen tegen krampen in de spieren, maar er is meer! Dr. Magnesium is echt een alleskunner! 
Zoals in de vorige nieuwsbrief beschreven is magnesium één van de belangrijkste mineralen. Dr. Magnesium gel en olie zijn prima opneembaar via de huid en dus 100% werkzaam. Dr. Magnesium gel en olie hoeven niet via het maag-darmkanaal om te worden opgenomen in het lichaam; de huid kan deze per direct opnemen. Het lichaam doet de rest en brengt het via de bloedcirculatie daar waar het nodig is. Super eenvoudig dus!

 

 

Nog 5 dagen om het boek Inara te ontvangen!

 
 
Per 1 juni is de officiële verkoopprijs van € 19,95 weer geldig. Heb je nog geen gesigneerd exemplaar? Kijk dan hier voor de actie...

Het hele en waar gebeurde verhaal over de zwarte zalf, het kruidenmiddel dat huidkanker diagnosticeert, verwijdert en geneest*. 
Hartverscheurend vertolkt in een boek vol met keiharde feiten en heftige emoties die er niet om liegen. 

De poging van Rineke van den Berg om patiënten met huidkanker met de zwarte zalf te verlossen van de ellendige, pijnlijke en naargeestige en vooral te kostbare reguliere behandelmethodes loopt uit op een catastrofe op vele fronten. Het bedrijf van de schrijfster wordt compleet van de aardbol weggevaagd. Alles wordt in beslag genomen. 


 

Verander je angst, verander je leven!

 

De mate van stress en angst bepaalt hoe jij in het leven staat. 

Reageer je vanuit je hart of je verstand? Je verstand doet alles vanuit een gewoonte en overtuiging en wil eigenlijk niks veranderen. Om los te komen van je automatische piloot moet je anders doen en denken, maar ja dat is dan eng omdat je geen idee hebt of het gaat lukken en wat als... het mislukt. 

Fouten maken en falen dat is niet goed voor ons ego, want wat zullen andere mensen daar dan van vinden en zeggen. Eigenlijk moet je altijd succesvol zijn van jezelf of je omgeving. Zo blijf je vast zitten in je vicieuze cirkel.

Durf jij voluit te leven of voel jij je geblokkeerd? 

Angst neem je mee vanuit het verleden de toekomst in. Zo blijf je gericht op het verleden, bang voor herhaling of wat als...
Wil je een patroon veranderen dan moet je anders denken en doen, want wanneer je dat niet doet dan is de uitkomst altijd hetzelfde. Dus in plaats van je focus op het verleden, je focus op de toekomst. Wat is jouw verlangen en wat is je doel. Omdat het bewezen is dat je een nieuw patroon gemakkelijker aanleert door een positieve nieuwe ervaring, nemen wij jou mee de toekomst in. Je brein leert daadwerkelijk een nieuw patroon, dat maakt een nieuwe verbinding in je hersenen. Met deze nieuwe verbinding in het brein kan je gemakkelijk een oud patroon loslaten

Er is nog plek op de workshop 'Van A(ngst) naar Beter, versie 2.0' op 8 en 14 juni. Deze wordt gegeven door Rineke van den Berg en Miek Kleijs. Wil jij ook van A(ngst) naar Beter?

 

Telefonische Advieslijn

 
op elke maandagochtend van 9.30 tot 12.00 

Wat we steeds meer tegenkomen is dat onze klanten, maar ook diegenen die nog geen klant zijn, vragen hebben over hun gezondheid en een deskundig advies wensen.

Zo hebben we een apart nummer in gebruik genomen dat alleen op maandagochtend tussen 9.30 en 12.00 bereikbaar is: 
06 - 801 571 26

Voor alle duidelijkheid:
De advieslijn bellen is kosteloos, je kan tussen 9.30 en 12.00 bellen, je hoeft hiervoor geen afspraak te maken.

Voor een telefonisch consult moet je wel een afspraak maken, deze zal bevestigd worden per mail. Je belt dan ook zelf op de afgesproken tijd naar het vermelde telefoonnummer. Daarna ontvang je per mail een factuur voor de duur van het consult. 

 

Vrijdagmiddag Inloopmiddag

 
 
Je bent van harte welkom om op elke vrijdagmiddag tussen 13.30 en 16.30 binnen te lopen voor een fijn samenzijn en een heerlijk kopje Bio kruidenthee. 


Agenda


  29 mei Do-In/Yin Yoga door Marja van Die

 
  31 mei Ervaringsavond "Innerwise" door Fiona Geraets

 
  2 juni Vrijdagmiddag Inloopmiddag

  5 juni Do-In/Yin Yoga door Marja van Die

 
  7 juni Quick Checkup Experience - Driebergen

 
  8 juni Workshop 'Van A(ngst) naar Beter'

 
  9 juni Vrijdagmiddag Inloopmiddag

Bewegingsles 'De vijf Tibetanen'

 
  9 juni Vrijdagmiddag Inloopmiddag

 
  16 juni Lezing 'Zien en waarnemen vanuit het hart' - Tessa Bouman

 
 
 

Cadeau van de maand

 


Bij iedere bestelling krijg je van ons in de maand mei een zakje magnesiumzout cadeau - genoeg voor een heerlijk en ontspannend voetenbad!
  Volg ons op Twitter | Vind ons op Facebook  
 
  Copyright © 2017 Sundancer, alle rechten voorbehouden.

De informatie die u hier leest of hoort is van Rineke van den Berg, Complementair Therapeut en eigenaar van de Sundancer website/ webwinkel, en is alleen bedoeld als informatie voorziening en niet als medisch advies, als vervanging van counseling of als behandeling/genezing van ziekten en/of aandoeningen. Raadpleeg altijd uw arts voordat u aanpassingen doet in uw dieet en uw medicijn- of supplementen gebruik. Wees ervan bewust dat u zelf verantwoordelijk bent voor het gebruik van de hier aangeboden informatie.

 
  uitschrijven van deze lijst |uitschrijven van alle lijsten