Dr. Magnesium
Dé dokter die op vele fronten herstelt. Lees hierover meer in deze nieuwsbrief.                                                                           
Wordt deze email niet goed weergegeven?
  Facebook share Twitter share  
 

DR. MAGNESIUM

dé dokter die op vele fronten herstelt

 

 
Nu met 25% korting!

Waarom is het juist magnesium dat zo krachtig op vele fronten kan herstellen?

Allereerst is magnesium na water en zuurstof het mineraal wat wij als levende wezens het meest nodig hebben, maar tevens ook chronisch tekort komen! In de praktijk krijgen wij als Westerse mens, maar ook onze dieren en de gewassen extreem te weinig van dit belangrijke mineraal binnen! 

Klik hier voor een verdere uitleg op onze site.

Dr. Magnesium is voor velen een krachtig middel om soepeler en lekkerder te leven!

Deze maand bieden we alle Dr. Magnesium producten met 25% korting aan.

Het betreft de volgende producten: testset, de emmers van 2 kilo en 4 kilo, magnesiumsulfaat (Epsomzout, 1 kilo en 2,5 kilo), Dr. Magnesium citraat (80 en 200 gr), Dr. Magnesium olie en alledrie de variaties van Dr. Magnesium gel. 

Klik hier voor het volledige overzicht van alle Dr. Magnesium aanbiedingen.

Bijvoorbeeld:
Testset: 750 gram Dr. Magnesiumzout en 100 ml Dr. Magnesiumolie normaal € 22,50 NU € 16.87.

 

 

Jij komt toch ook op 26 mei naar 

de lezing van Geert Kimpen?

 

Op vrijdagavond 26 mei zal Geert Kimpen (bezield auteur van vele internationale succesboeken en begenadigd spreker) bij ons de bijzondere lezing 'Magie van de Liefde' geven. De schrijver van internationaal verschenen boeken als ‘De Kabbalist’ en ‘De geheime Newton’ staat dit keer stil bij een onderwerp waar hij niet over uitgesproken en uitgeschreven raakt: de Liefde

Deze benefietavond organiseren we in samenwerking met IBBO (IBen Bewust Onderwijs). De opbrengst (zowel van de lezing als de bio/vega maaltijd) gaat, na aftrek van de kosten, naar het IBBO. Het IBBO is een erkende spirituele school voor basis- en voortgezet onderwijs. Het bewust aangaan van het levensproces geeft vrijheid, innerlijke kracht, vertrouwen, onvoorwaardelijke liefde, warmte, inzicht, passie en vreugde.

Wij als Sundancer dragen het IBBO onderwijs een meer dan warm hart toe en willen graag dat er meer IBBO vestigingen ontstaan. Dit doen we uit liefde voor alle kinderen in Nederland die gewoon op eigen-wijze bijzonder mogen zijn. Het IBBO onderwijs heeft alles in zich om op liefdevolle wijze het kind op de eerste plaats te zetten, maar vooral niet onder druk!
 

Telefonische Advieslijn

 
op elke maandagochtend van 9.30 tot 12.00 

Wat we steeds meer tegenkomen is dat onze klanten, maar ook diegenen die nog geen klant zijn, vragen hebben over hun gezondheid en een deskundig advies wensen.

Zo hebben we een apart nummer in gebruik genomen dat alleen op maandagochtend tussen 9.30 en 12.00 bereikbaar is: 
06 - 801 571 26

Voor alle duidelijkheid:
De advieslijn bellen is kosteloos, je kan tussen 9.30 en 12.00 bellen, je hoeft hiervoor geen afspraak te maken.

Voor een telefonisch consult moet je wel een afspraak maken, deze zal bevestigd worden per mail. Je belt dan ook zelf op de afgesproken tijd naar het vermelde telefoonnummer. Daarna ontvang je per mail een factuur voor de duur van het consult. 

 

Vrijdagmiddag Inloopmiddag

 
 
Je bent van harte welkom om op elke vrijdagmiddag tussen 13.30 en 16.30 binnen te lopen voor een fijn samenzijn en een heerlijk kopje Bio kruidenthee. 


Agenda


  21 mei Presentatie Bemer Therapie in Bunnik

 
  22 mei Do-In/Yin Yoga door Marja van Die

 
  23 mei Checkup Experience in Zwijndrecht

 
  26 mei Vrijdagmiddag Inloopmiddag

Magie van de Liefde -
Geweldige benefietavond met Geert Kimpen


 
  29 mei Do-In/Yin Yoga door Marja van Die

 
  30 mei Workshop "Leef je gezondheid" door Liesbet Muijlwijk en
Rineke van den Berg


 
  31 mei Ervaringsavond "Innerwise" door Fiona Geraets

 
  2 juni Vrijdagmiddag Inloopmiddag

 
 

Boek van de maand

 
 
Het hele en waar gebeurde verhaal over de zwarte zalf, het kruidenmiddel dat huidkanker diagnosticeert, verwijdert en geneest*. 
Hartverscheurend vertolkt in een boek vol met keiharde feiten en heftige emoties die er niet om liegen. 

De poging van Rineke van den Berg om patiënten met huidkanker met de zwarte zalf te verlossen van de ellendige, pijnlijke en naargeestige en vooral te kostbare reguliere behandelmethodes loopt uit op een catastrofe op vele fronten. Het bedrijf van de schrijfster wordt compleet van de aardbol weggevaagd. Alles wordt in beslag genomen. 


 

Cadeau van de maand

 


Bij iedere bestelling krijg je van ons in de maand mei een zakje magnesiumzout cadeau - genoeg voor een heerlijk en ontspannend voetenbad!
  Volg ons op Twitter | Vind ons op Facebook  
 
  Copyright © 2017 Sundancer, alle rechten voorbehouden.

De informatie die u hier leest of hoort is van Rineke van den Berg, Complementair Therapeut en eigenaar van de Sundancer website/ webwinkel, en is alleen bedoeld als informatie voorziening en niet als medisch advies, als vervanging van counseling of als behandeling/genezing van ziekten en/of aandoeningen. Raadpleeg altijd uw arts voordat u aanpassingen doet in uw dieet en uw medicijn- of supplementen gebruik. Wees ervan bewust dat u zelf verantwoordelijk bent voor het gebruik van de hier aangeboden informatie.

 
  uitschrijven van deze lijst |uitschrijven van alle lijsten