Sundancer - Goede olie is als vloeibaar goud!
Juni staat in het thema van Olie. Ditmaal aandacht voor de kracht en werking van onze bijzondere collectie inwendige oliën, zoals Black Seed olie en onze eigen bio-Hennepzaadolie. Zie daarnaast onze events en veel meer!
Wordt deze email niet goed weergegeven?
bekijk deze online
Facebook share Twitter share

**Tot en met wo 24 juni geldt een korting van 10% op alle genoemde artikelen in dit blog item, gebruik hiervoor de kortingscode SDIO0615 in de winkelwagen**

Goede olie is als vloeibaar goud!

Olien zijn een onmisbaar element voor een stralende gezondheid, zowel van buiten af als van binnen uit. Want goede vetten zijn vet goed!

Ditmaal aandacht voor onze collectie inwendige oliën:

Argan Olie, het vloeibare goud uit Marokko, heeft naast een cosmetische variant ook een culinaire variant. In tegenstelling tot de cosmetische Arganolie worden de Arganpitten voor het persen van de culinaire variant eerst voorzichtig geroosterd; dit levert de culinaire variant van Arganolie haar nootachtige geur en smaak. 

Onze biologisch Hennepolie (250ml) is extreem rijk aan essentiële vetzuren zoals: Omega 3, Omega 6, Omega 9 en GLA. Onze hennepolie heeft de hoogste GLA waarde. Hennepolie is extreem gezond voor zowel mens als dier. Je kunt eenvoudigweg een aantal eetlepels per dag hiervan nemen, of de olie toevoegen aan je salades, soepen, pasta's etc. Ook Hennepzaadolie heeft een heerlijke nootachtige smaak. 

Ook nieuw in ons assortiment is de ongeraffineerde, biologische Pompoenpitolie. Een heerlijke en gezonde smaakmaker vol met essentiële OMEGA 3 vetzuren!

Black Seed Olie of Blessed Seed Oil wordt in de Koran vermeld als een middel wat tegen alle ziekten werkt behalve de dood. In de tombe van Toetankhamon werd al een fles ‘Farao’ olie gevonden. Zwart zaad stond in Egypte symbool voor rijkdom en voorspoed.

Zie ook onze Lijnzaadolie en natuurlijk onze eigen import Bio-Kokosolie.

Lezingen
Schuif op woensdagavond 3 juni aan voor de GVA lezing van Frits van der Blom over 'Vet ziek van ziek vet' en/of de combi lezing over Argan Olie (vloeibaar goud uit Marokko) op vrijdagavond 26 juni.

Check up Experience

Maak deze zomer een afspraak met jezelf op één van de checkup experience days door heel Nederland, zie onze agenda.

Twee ervaren therapeuten meten het functioneren van het lichaam door met o.a. levend bloed-analyse, urinetest (9 punten), tonganalyse, iriscopie en het meten van de bloedruk. Aansluitend ontvang je een persoonlijk advies voor voeding, aanvulling van eventuele tekorten en diverse nuttige gezondheids-tips.

Een aanrader voor een ieder die wil werken aan een vitaal en gezond leven! Investeer liever in je gezondheid door meer inzicht, dan in dure medicaties!

Je lichaam kan meer dan je denkt! Wij helpen je daar graag bij. 

Komende data
30 juni in Driebergen en 1 juli in Maastricht.

Investering is € 79,00 per persoon inclusief adviezen voor je gezondheid.

Graag tot dan!

lees meer →


Alchemist Workshops 

De kleine alchemist, dat ben jij! 

Jij kunt jouw gezondheid in eigen hand nemen. Hoe leuk en ontspannen is het om, als een echte alchemist, alles zelf te leren maken zoals: 

3 juli: workshop 'Maak je eigen travelkit'
Locatie: Zwijndrecht

Maak op deze dag een stralend gezonde reiskit voor jezelf en eentje voor je vriend(in). Bestaande uit een heerlijke zonverzorging, pure deodorant, lippenbalsem die je ook als rescuezalf kunt gebruiken en een hair & body wash.

17 juli: workshop 'Maak je eigen zonverzorging'
Locatie: Zwijndrecht

120 ml, 100% natuurlijk en factor 10. 

Bijzondere en kostbare oliën maken dit product waardevol en zinvol. Voortaan gebruik je alleen deze balsem voor jezelf en (klein)kinderen. 

Op deze avond leer je ook veel over de zon zelf en wat deze voor jouw gezondheid kan betekenen. Een zonnig avondje!

lees meer →

Op de agenda

Naast de Checkup Experiences zijn de komende activiteiten o.a. gepland:   

19 juni: Vrijdagmiddag Inloopmiddag

26 juni: Lezing
Locatie: Zwijndrecht 
Leer meer over 'Argan Olie, het vloeibare goud uit Marokko'. Over zowel de cosmetische als de culinaire variant. Een duo-lezing van Rineke en Ingrid/ Margan Europe.

Deze olie is lang het geheim gebleven van de Berber-vrouwen uit Marokko. Maar de laatste 15 jaar ontdekken steeds meer mensen uit Europa, Amerika en Japan de heilzame werking van Arganolie. 

27 & 28 juni: Opleiding 
Locatie: Zwijndrecht 
Dit is het eerste weekend van de Galactic Shaman College, gegeven door Jari Fontijn

Hier gaan wij als groep een intensief traject in waarbij Jari jou alles wat hij kan, is en weet aanbiedt om jou te helpen je galactische sjamaan te doen ontwaken en verder te helpen integreren in je leven. 

Deze opleiding bestaat uit 4 weekenden.

lees meer →

In onze webshop

T/m 24 juni 10% korting op de genoemde artikelen in het blog item met de kortings-code 'SDIO0615'.

Cadeau van de maand: Argan olie proefexemplaar
Deze maand ontvang je bij elke bestelling een proefje cosmetische  Argan olie.

Nieuw in de webwinkel
Onlangs zijn de Bio-Pompoenpitolie en de Bio-Hennepzaadolie toegevoegd aan ons assortiment. 

Deze zijn beiden koud geperst en uitstekend te gebruiken bij het bereiden van gerechten maar ook zo op een eetlepel in te nemen als voedings-supplement. 

Tip: een paar druppels pompoenpitolie op vanille-ijs is een ware gastronomische ervaring!

Helende Hennep(zaadjes)
Naast de olie bieden we ook gepelde Hennepzaadjes, deze zijn erg voedzaam en gezond. 
Heerlijk voor in salades, de yoghurt of zo uit het vuistje. 

Lees meer over de kracht van 'Helende Hennep', door Wernard Bruining.

lees meer →

Online consult boeken

Onze nieuwe website biedt tevens de mogelijkheid om online jouw (telefonisch) consult en/of behandeling te boeken. Klik hier voor deze boekingspagina.

lees meer →

volg ons op Twitter | vind ons op Facebook
Copyright © 2015 Sundancer, all rechten voorbehouden.

De informatie die u hier leest of hoort is van RIneke van den Berg, Complementair Therapeut en eigenaar van de Sundancer website/ webwinkel, en is alleen bedoeld als informatie voorziening en niet als medisch advies, als vervanging van counseling of als behandeling/genezing van ziekten en/of aandoeningen. Raadpleeg altijd uw arts voordat u aanpassingen doet in uw dieet en uw medicijn- of supplementen gebruik. Wees ervan bewust dat u zelf verantwoordelijk bent voor het gebruik van de hier aangeboden informatie.
uitschrijven uit deze lijst | uitschrijven uit alle lijsten