Zuiver schoon met Aleppo zeep inclusief prachtige actie, Van A naar Zimpel powerworkshop 22 augustus. Gratis bij aankoop van 3 stukken Aleppo zeep een prachtig handgemaakt Fair Trade zeepbakje van natuursteen twv € 6,95.
Wordt deze email niet goed weergegeven?
  Facebook share Twitter share  
 

Zuiver schoon met Aleppo zeep

Al meer dan 1000 jaar!

 

 
                                           
Gratis bij aankoop van 3 stukken Aleppo zeep een prachtig handgemaakt Fair Trade zeepbakje van natuursteen twv € 6,95.
                                          
                                           

Je ontvangt drie stukken Aleppo zeep van ongeveer 200 gram en een prachtig natuurstenen zeepbakje in de vorm van een schelp. Deze zuivere zepen zien er misschien wat wonderlijk uit en lijken helemaal niet op de Westerse zepen, maar zijn toch de meest zuivere zepen ter wereld. Dat voel je en dat ruik je. Je huid voelt super schoon aan, maar er is nog meer! In de Arabische wereld wordt beweert dat deze zepen werken tegen schimmels en huiduitslag, ja zelfs tegen vochtophopingen in de benen en enkels.
 
  
                                            
 
 
 

 

 

Van A naar Zimpel experiment 22 augustus

 

                                                                                                 
Herken je dit?
Blokkeert je hoofd in bepaalde situaties en bevind je dan in de overlevingsstand? Is het dan lastig om in de overgave te gaan? Ervaar je op dat moment angst of onvermogen?
                                                                                       

Eigenlijk wil je het leven besturen en controleren vanuit je hoofd. Doordat je bang bent voor herhaling, de pijn, voel je de onmacht?
De van A naar Zimpel workshop is een ervaringsdag waarin je aan de slag gaat met je angsten en je verlangens. Je krijgt inzicht op welk niveau jij blokkeert, in je hoofd, hart of buik gebied. Wellicht is deze workshop wat voor jou! Leer meer…...


 

Last van lage rugpijn? Of een stramme rug?

 
 

Kom dan op 18 augustus naar de bewegingsles special de Psoas spier.

                                                                                       
Helaas is onze rug vaak de oorzaak dat we niet vrijuit kunnen leven. De conditie en bewegelijkheid van de rug is belangrijk, maar ook de doorstroming van onze levenskracht. De levenskracht in het centrale zenuwstelsel is een zeer belangrijk element om positieve informatie aan het lichaam door te geven. In de holte van de wervels bevinden zich vele essentiële zenuwenbanen, keurig en stevig omhuld door de wervels. De spieren in de rug ondersteunen dit proces. De psoas spier speelt hierbij een essentiële rol.
                                           
 

Vrijdagmiddag Inloopmiddag

 
 
Je bent van harte welkom om op elke vrijdagmiddag tussen 13.30 en 16.30 binnen te lopen voor een fijn samenzijn en een heerlijk kopje Bio kruidenthee. 


Agenda


 

  10 augustus Check-Up Experience - Driebergen

  11 augustus Vrijdagmiddag Inloopmiddag

  18 augustus

Vrijdagmiddag Inloopmiddag

Bewegingsles special: de rug/ Psoas spier

  22 augustus Workshop van A naar Zimpel Experiment

  23 augustus Check-Up Experience - Zwijndrecht

  25 augustus Vrijdagmiddag Inloopmiddag

  27 augustus Presentatie Bemer therapie - Bunnik

  30 augustus Workshop 'Leef je gezondheid' - Zwijndrecht

 
 

Product van de maand Augustus

 

Augustus 2017, maand vol zonnig nieuws
De gehele maand staat in het teken van cosmetica in de breedste zin van het woord. Wij bieden deze maand een aantal mooie promoties een voordelige acties, nieuwe biologische producten en handige tips en een paar fijne recepten voor huidverzorging van de kleine Alchemist.
 
 

                                                 

  
  Lees verder..

     
 

Boek van de maand augustus!

 

'Jij bent de placebo' Joe Dispenza


Is het mogelijk om te genezen met enkel je gedachten - zonder medicatie of operatie? De waarheid is dat dit vaker gebeurt dan je misschien zou verwachten. In Jij bent de placebo bespreekt dr. Joe Dispenza talrijke gedocumenteerde casussen van mensen die een hartaandoening, een depressie, reumatoïde artritis en zelfs de ziekte van Parkinson keerden door in een placebo te geloven.

Dr. Joe vertelt ook de verhalen van andere mensen die om dezelfde reden juist ziek werden en zelfs zijn overleden, zoals slachtoffers van een voodoo-vloek of van een foutieve medische diagnose van een fatale ziekte. 

 

Cadeau van de maand

 

                                                                           

Het cadeau van de maand is een fijn stukje Aleppo zeep, mooi ingepakt met een geschept natuurpapier….een echt cadeautje dus!                                           
                                           
  Volg ons op Twitter | Vind ons op Facebook  
 
  Copyright © 2017 Sundancer, alle rechten voorbehouden.

De informatie die u hier leest of hoort is van Rineke van den Berg, Complementair Therapeut en eigenaar van de Sundancer website/ webwinkel, en is alleen bedoeld als informatie voorziening en niet als medisch advies, als vervanging van counseling of als behandeling/genezing van ziekten en/of aandoeningen. Raadpleeg altijd uw arts voordat u aanpassingen doet in uw dieet en uw medicijn- of supplementen gebruik. Wees ervan bewust dat u zelf verantwoordelijk bent voor het gebruik van de hier aangeboden informatie.

 
  uitschrijven van deze lijst |uitschrijven van alle lijsten