Sundancer - Flower(power) of Life
April staat in het thema van geneeskracht, activeer en/of stimuleer je eigen geneeskracht! Lees ditmaal meer over de bijzonder krachtige werking van de Flower of Life. Zie daarnaast onze events en veel meer!
Wordt deze email niet goed weergegeven?
bekijk deze online
Facebook share Twitter share

** WE GAAN PER MAANDAG 20 APRIL VERHUIZEN NAAR ZWIJNDRECHT! LEES MEER HIEROVER OP ONZE NIEUWS PAGINA**

Flower(power) of Life!

Symbolen zijn in alle culturen op aarde sinds de oertijd in gebruik. 

Om de effectiviteit van symbolen te begrijpen is het noodzakelijk om de inherente resonantie of vibratie die deze symbolen in zich hebben te begrijpen. Soms wordt deze overgebracht via woorden, zoals affirmaties, soms via grafische symbolen (heilige geometrie), mathematische reeksen of klanken. Water blijkt ook in staat om informatie te herkennen van de vele soorten symbolen, en de informatie in zich te dragen.

Van het Flower of Life symbool wordt aangenomen dat het alle geometrie van het leven, zoals wij het kennen op de planeet Aarde, bevat. Het is een universeel symbool van energie, het leven en de verbinding tussen alle dingen.

In veel wereldbeschavingen is deze ‘Bloem des Levens’ bekend; ze wordt voornamelijk toegepast voor vitaliseren en stabiliseren van voedingsmiddelen.

De vorm- en symboolkracht wordt overgedragen en gaat resoneren in bijvoorbeeld vloeistoffen. Dit symbool bevindt zich om die reden bv. steeds op de bodem van alle drinkglazen, flessen en karaffen van onze Flower of Life servies collectie

Webshop
We hebben een uitgebreid productassortiment met de Flower of Life symboliek erin verwerkt. Denk hierbij aan glaswerk, porselein, raamstickers en sinds kort ook sieraden. Allemaal ook zeer geschikt om cadeau te doen, bijvoorbeeld voor Moederdag ;)

Ontvang nu ca 10% korting op de vitaalwaterkaraf (1,3l) met 4 Mythos glazen.

Heilige geometrie ervaren?
Bezoek het symposium 'Graancirkels, 20 jaar verder' op 25 april in Etten-Leur en leer meer over de krachtige werking van Heilige Geometrie, waaronder dus het Flower of Life symbool. Hier zijn we met een stand aanwezig en zullen we tevens onze Flower of Life assortiment meenemen.

Op dit symposium ontvang je 10% korting op ons gehele Flower of Life assortiment!

Vrijdagmiddag Inloopmiddag
Wil je deze producten graag even komen bekijken? Dit kan op onze Vrijdagmiddag Inloopmiddag. Mocht je hierna e.e.a. thuis willen gebruiken, dan kun je het ook gelijk meenemen.

Checkup Experience

Inmiddels zijn we al geruime tijd met de checkup experience "on tour" door Nederland! De volgende locaties doen we aan of hebben we al aangedaan: 

Eindhoven, Nederweert, Den Haag, Maastricht, Neerpelt, Koog aan de Zaan, Breskens, Terneuzen-Axel en natuurlijk Driebergen en Zwijndrecht (nieuwe locatie). 

Kijk in de agenda, er komen weer diverse nieuwe data aan! 

Dit worden heel bijzondere dagen waarop je in de gelegenheid wordt gesteld om een afspraak te maken voor een totale checkup.

Checkup onderdeel: Bloedglucose meting
De bloedglucosespiegel (glykemie, suikerspiegel) is een maat voor de hoeveelheid glucose die opgelost is in het bloed en wordt uitgedrukt in millimol per liter (mmol/l). Een normale nuchtere waarde ligt tussen de 4,0 en de 6,0 mmol/l. 

Indien de 'nuchtere' waarden bij een onbehandeld persoon boven de 7,0 mmol/l en 'niet-nuchter' boven de 11,0 mmol/l liggen, spreekt men van diabetes mellitus (suikerziekte).

We kunnen dit met een druppel bloed uit de vinger met een meetapparaat onderzoeken. 

Ter bevestiging is een uitgebreider onderzoek via de (huis)arts nodig.

lees meer →


Alchemist Workshops 

Zelf je eigen huisapotheek maken, zelf alles maken om je gezondheid te bevorderen en kleine ongemakken te vergemakkelijken. 

De komende workshops staan o.a. gepland: 

23 mei: workshop 
locatie: Zwijndrecht (zie blog)
'Huisapotheek zelf maken -deel 1'

In het eerste deel leer je veel over de kruiden die we gebruiken en te combineren.
Deze kruiden gaan we mengen en capsuleren in een vega capsule. Verder maken we een panterbalsem, een 100% natuurlijke alleskunner die te vergelijken is met een tijgerbalsem. De neusspray is gemakkelijkste product wat we gaan maken en kan je helemaal naar jou wens aanpassen.
Verder ontvang je veel tips en trucs voor je gezondheid.

De workshop bestaat uit twee delen. Afzonderlijk natuurlijk ook te boeken.

30 mei: workshop 
locatie: Zwijndrecht (zie blog)
'Huisapotheek zelf maken -deel 2'

lees meer →

Op de agenda

Naast de Checkup Experiences zijn de komende activiteiten o.a. gepland:   

17 apr: Vrijdagmiddag Inloopmiddag & stoelmassage

23 apr: Lezing/ kennismaking 
locatie: Zwijndrecht(! zie blog
'Manus Skulls/ Kristallen schedels' door Ivo Manus.

25 apr: Symposium 
locatie: Etten-Leur 
Bezoek onze stand op 'Graancirkels, 20 jaar verder'.

Wat is na 20 jaar onderzoek van graancirkels in Nederland maar ook daarbuiten de stand van zaken? Je hoort het hier.

16 mei: Symposium 
locatie: Etten-Leur 
Bezoek onze stand op 'Helende Hennep' met Wernard Bruining.

Op deze avond krijg je informatie over het zelf maken van wietolie, de geschiedenis van het verbod op cannabis en de mogelijkheden van industriële hennep als ideaal basisgewas voor een écht groene toekomst. Er worden een aantal met wietolie behandelde ziektebeelden besproken.

lees meer →

In onze webshop

Nieuw in de shop!
Het boek 'Helende Hennep' van Wernard Bruining. Het boek bevat o.a. verhalen over de positieve resultaten na het gebruik van helende hennepolie (wiet- en CBD olie).

Flower of Life
Nieuw binnen het assortiment zijn de sieraden (zowel hangers als oorbellen) en de babyfles (0,3l) en waterfles met bio-dop (0,5l). 


Normaal leidingwater is door de overmatig hoge leidingdruk en door het stromen in dezelfde leidingen verzwakt. Slechts drie minuten in deze karaf is voldoende om verzwakt leidingwater op te waarderen. Wanneer vloeistof eenmaal gevitaliseerd is in onze karaffen blijft de stabiliteit van deze oplading wel een hele week intact, zonder verdere afname.

Gratis thee sample
Deze maand ontvang je bij elke bestelling 2 samples  Reishi thee. Lees meer over Reishi in ons blog.

lees meer →

Online consult boeken

Onze nieuwe website biedt tevens de mogelijkheid om online jouw (telefonisch) consult en/of behandeling te boeken. Klik hier voor deze boekingspagina.

lees meer →

volg ons op Twitter | vind ons op Facebook
Copyright © 2015 Sundancer, all rechten voorbehouden.

De informatie die u hier leest of hoort is van RIneke van den Berg, Complementair Therapeut en eigenaar van de Sundancer website/ webwinkel, en is alleen bedoeld als informatie voorziening en niet als medisch advies, als vervanging van counseling of als behandeling/genezing van ziekten en/of aandoeningen. Raadpleeg altijd uw arts voordat u aanpassingen doet in uw dieet en uw medicijn- of supplementen gebruik. Wees ervan bewust dat u zelf verantwoordelijk bent voor het gebruik van de hier aangeboden informatie.
uitschrijven uit deze lijst | uitschrijven uit alle lijsten