Bengston methode dag 10.30 - 17.00 nieuwe datum

Date: 12-Aug-2020

Details

Vorig jaar volgde ik de cursus van de Bengston methode. Deze compleet volgeboekte cursus werd georganiseerd door Dr. Henk Franssen.
Zeer enthousiast ging ik naar huis met vele prachtige ervaringen. De schakel van deze methode was precies wat ik zocht. Gedreven ging ik aan de slag om het cirkelen (cyclen) toe te passen in het dagelijks leven. Ook in de praktijk gaf ik deze methode aan als een waardevolle aanvulling voor je gezondheid, maar eigenlijk voor je hele bestaan.

Juist nu in deze hectische tijd is het belangrijk om niet in een overleef - angst- modus te blijven zitten, maar in jezelf een nieuwe wereld te scheppen, precies zoals jij die wenst.
Bengston noemt het de peabrain die de angst vertegenwoordigd en regeert over jouw leven, maar vooral je genezingsproces negatief kan beïnvloeden. De scheppende kracht in jouw is vele malen krachtiger dan het peabrain die alleen maar angsten en narigheid kan inladen en versterken.

Wat bij mij steeds meer gaat resoneren is dat wij onze eigen werkelijkheid aan het scheppen zijn. Aan jou de keuze: Ga je mee in jouw allergrootste grote angsten van regels en verboden? Of ga je jouw nieuwe JIJ voorzien van oer-scheppende kracht. Door deze methode toe te passen verschuif je jouw aandacht vanuit de het destructieve naar jouw eigen creatiekracht.

Wat er gebeurt tijdens het cirkelen? Je bent dan helemaal in het niets, het 0 punt. Dit punt is het absolute niets waar tevens alles mogelijk is. Technisch gezegd zijn we hier bezig met Quantumfysica (maar dat mag je direct vergeten). Iedereen kan het. Het vergt wel wat oefening, maar als je het doorhebt kan je in elke situatie deze methode inzetten ten dienste van jezelf en van anderen.

Het aanleren is zeer gemakkelijk, je hoeft geen enkele opleiding te hebben gevolgd. Het enige is dat je open staat dat alles mogelijk is.

Datum woensdag 12 augustus 2020
Door Rineke van den Berg (Complementair therapeut)
Locatie: Natuurlijk Henriette, Klein Dongenseweg 81, 5106 AB Dongen ( 6 km van Sundancer)
Aanvang 10.30, welkom vanaf 10.00 - 17.00
Entree: € 88,00 incl bio koffie, thee, water incl biologische lunch met soep en salade.

We mogen maar 30 deelnemers toelaten, dus graag bijtijds aanmelden met onderstaand boekingsformulier.

 

Boeking

• Verplicht

 •
 •
 •
 •
 •
 •
 •
Captcha Image
Inschrijven nieuwsbrief