Lezing: Niets is wat het lijkt - Aschwin Goes

Date: 25-Oct-2019

Details

Aschwin Goes is een levendige en zelflerende encyclopedie die zijn weerga niet kent. Vraag hem iets en Aschwin trekt lades open met informatie waarvan je wellicht nog nooit hebt gehoord. Soms schokkend, maar altijd bewustmakend. De boodschap en diepste wens van Goes is om mensen bewust te maken dat echt alles anders is dan het in eerste instantie lijkt. De deelnemers hebben tijdens de lezing de keuze hun ogen te openen voor de werkelijke waarheid. Jouw waarheid die in eerste instantie totaal anders leek. Aschwin deelt zijn bevindingen op een integere wijze zodat je niet aanneemt wat hij zegt, maar zodat je zelf voelt dat het wel of niet klopt. 
Aschwin nodigt je uit om voortschrijdende inzichten te durven hebben omdat je altijd jouw mening mag aanpassen.  

Tijdens de lezing neemt hij het publiek mee om alles anders te bezien. Hij bekrachtigt hiermee het eigen inzicht om steeds weer je eigen waarheid te vinden.
Kijk achter elk scherm, blijf kritisch; is het waar wat ik zie en wat ik denk te moeten doen? Doorzie de leugens en vertrouw alleen jezelf en jouw eigen waarneming vanuit je hart. Jouw hart klopt altijd en geeft altijd de juiste informatie. Laat je niets meer wijs maken wat dat ben je lekker zelf.

Aschwin Goes
Al vele jaren kom ik te vaak op uitvaarten van vrienden en bekenden om hen de laatste groet te brengen. Allemaal zijn zij te jong gestorven door ziekte. Tegenwoordig overlijdt bijna niemand in dit land nog aan ouderdom. En dat terwijl de algemene gedachtegang is dat je niet ziek hoeft te worden als je maar gezond leeft.

Met de vraag wat dan gezond leven is, ben ik me eens grondig gaan verdiepen in de achtergronden van ziekte en gezondheid. Door mijn studie aan de Technische Hogeschool ben ik breed opgeleid. Disciplines als biologie, scheikunde, natuurkunde en - voor mij de belangrijkste - de kwantumfysica kan ik uitstekend volgen, opnemen en combineren. Doordat ik geen achtergrond heb in de ‘geneeskunde’, geeft me dit de vrijheid om door een andere bril naar het grotere plaatje van ziekte en gezondheid te kijken en dit te delen.
De industrie die wij gecreëerd hebben rondom het thema gezondheid bleek voor mij het beginpunt te zijn om te doorzien hoe onze samenleving er werkelijk uitziet. 

 

Er is vanavond veel ruimte om vragen te stellen.

Aanvang: 20.00, welkom vanaf 19.30

Entree €15,00 incl koffie, thee, zuiver water en biosap

Locatie Sundancer VOF

Karweistraat 13, 3264XV Nieuw- Beijerland

Boeking

• Verplicht

 •
 •
 •
 •
 •
 •
 •
Captcha Image
Inschrijven nieuwsbrief