Lezing: Het helende water, De ontdekking!

Date: 17-May-2019

Details

Ken je dat? Je ontdekt wat en het laat je niet meer los. Jij weet het zeker dit is een grote ontdekking ten dienste van de mensheid.

Zo ontmoetten wij een prachtig en gedreven mens, een Belgische  uitvinder, een visionair man. Al 13 jaar van zijn leven heeft hij gewerkt aan de vervolmaking van zijn droom, zijn visioen dat alles met water te maken heeft. Inmiddels heeft hij met zijn water uitvinding al vele wonderen bewezen. Nog steeds verfijnt hij deze zeer werkzame zegen voor de mensheid.
Het onmogelijke is mogelijk geworden en dat wist Rudy altijd al. Dit kan je ook alleen maar bereiken als je een tijdreiziger, een alchemist bent....en dat is hij voor de volle 100%. Een bijzonder mens met bijzondere kwaliteiten.

Collega wetenschappers waar hij mee samenwerkte keerden hun hoofd af van zijn baanbrekende uitvinding. Ze zagen voor hun ogen dat het werkte, telkens weer. Toch waren ze bang deze uitvinding te accepteren. Wellicht angstig om uitgelachen en voor gek verklaard te worden. Steeds weer liet onze vriendelijke doch vasthoudende Belg zijn bevindingen reproduceren en dus is zijn uitvinding een wetenschappelijk feit. Helaas kon hij met zijn baanbrekende werk zich niet staande houden in de universiteit. Na zijn oneervolle ontslag liet hij zijn hoofd niet hangen maar ging nog gedrevener door....Rudy wist het zeker.  We weten vanuit het verleden dat geniën eerst vergruist werden alvorens ze in alle eer een standbeeld kregen. Voor een standbeeld zal onze bescheiden Belgische vriend niet gaan, maar wel om zijn bijzondere kennis te delen en mensheid te helen door de kracht van water.

Vanavond zal Rudy een "voordracht" en demonstratie geven. Dit heeft alles met water te maken. Je zult versteld staan van wat er allemaal mogelijk is.

Locatie: Sundancer, Karweistraat 13, 3264XV Nieuw- Beijerland
Lezing start om 20.00, welkom vanaf 19.30
Entree: € 15,00 incl water/ thee en koffie/ water, en meer water

Er zal vanavond geen maaltijd worden geserveerd.

Boeking

• Verplicht

 •
 •
 •
 •
 •
 •
 •
Captcha Image
Inschrijven nieuwsbrief
ERROR: Booking has reached capacity. Please choose a different booking.