Ben je eigen therapeut - Module 1 van de 2 daagse cursus

Date: 23-Oct-2019

Details

Nieuwe data: woensdag 23 oktober 2019 en woensdag 6 november 2019 

Wil jij jouw eigen therapeut zijn?
Jouw gezondheid in jouw eigen handen houden.....de beste handen?
Wil je zelf kunnen testen middels de VAS methode. De methode waar vele therapeuten mee testen (ook Rineke) Testen welke middelen, voeding of supplementen goed voor jou zijn? Eigenlijk kun je met de VAS methode alles testen. Hoe fijn zou het zijn als je zelfs je voeding zou kunt testen.

VAS is een afkorting van Vasculair autonome signalering. Testen via de VAS is testen op de hartslag. Een vaardigheid die iedereen kan aanleren. Deze testmethode is zeer zuiver te noemen, immers je test op de hartslag. Zoals een leugendetector aan de hartslag kan meten of de waarheid wordt gesproken of niet. Toch blijft een apparaat een door mensen ontwikkelde machine die ook programma's in zich heeft die niet zo fijn gevoelig zijn als jij.

Deze cursus is samengesteld en zal worden gegeven door Rineke van den Berg. Zij werkt al jaren met de VAS methode maar ook met de Chinese en Ayurvedische geneeskunst. Rineke heeft een drukke praktijk als complementair therapeut. Rineke is een geboren leraar met het hart op de juiste plek. Graag geeft ze kennis door en wil zodoende als een open bron van kennis fungeren. "Kennis is van en voor iedereen" zegt ze. In alle openheid kunnen we delen en zo leren van elkaar. "We zijn allen leraren en leerlingen, en zo is het".
Graag werkt Rineke in kleine groepjes om maximale aandacht aan iedereen te geven!

Tijdens deze modules leer je wat je allemaal kan voelen en dus weten via de VAS methode. Deze modules zijn vooral heel praktisch. Iedereen kan mee doen. Het gaat er niet om of je therapeut bent of zelf je therapeut wilt worden. Iedereen is welkom. Er is geen speciale studie voor nodig om mee te doen. Alles zal op een eenvoudige wijze uitgelegd worden en er is voldoende ruimte om te oefenen met elkaar. Er zullen diverse methodes worden aangereikt om jouw invoelende talenten nog meer aan de oppervlakte te laten komen. Je zult versteld van jezelf staan. Zo kun je  eenvoudig een zeer waardevolle testmethode aanleren waar je niets voor nodig hebt alleen jezelf. Zelfs midden in de jungle zou je planten kunnen testen of ze eetbaar zijn of niet.

Module 1 op woensdag 23 oktober 2019
In de eerste module maak je kennis met deze techniek en leer je wat je kan voelen via de VAS methode.
Oefenen met elkaar is een must. Zo zal je steeds beter leren voelen en testen.
Ook zullen we oefeningen doen om je intuïtieve talenten te bekrachtigen. Wat kan je allemaal waarnemen? Door jouw intuitie te oefenen zul je steeds beter in staat zijn goed te testen en voor jou zelf de juiste keuzes te maken voor je gezondheid en voor je geluk.
Je ontvangt tijdens de eerste module een testdoos. Deze doos is speciaal samengesteld voor deze cursus. Middelen en voeding die je gemakkelijk kan testen. Zo ga je naar huis met de opdracht op zoveel mogelijk mensen in jouw omgeving te testen met deze speciale testdoos.

Module 2 op woensdag 6 november 2019
In deze tweede module leer je ook met de VAS methode andere zaken te testen dan voeding en supplementen. We gaan nog verfijnder testen en krijgen zo meer inzicht in de totale geestelijke en lichamelijke gezondheid.  
Ook gaan we dieper in op de kunst om de verkregen informatie ook op een ethische wijze over te brengen. 

Locatie: Sundancer, Karweistaat 13, 3264XV Nieuw-Beijerland
 26 oktober en 6 november 2019 -beiden op een woensdag
Aanvang 10.30, welkom vanaf 10.00 - 16.30

De investering voor deze complete cursus bedraagt € 349,-
Deze cursus is incl thee/koffie/water/ Bio/vega lunch
Speciale testdoos
Formulieren en handout

Maximaal 12 cursisten

Deze modules zijn niet los te volgen.

Boeking

• Verplicht

 •
 •
 •
 •
 •
 •
 •
Captcha Image
Inschrijven nieuwsbrief
ERROR: Booking has reached capacity. Please choose a different booking.