Culturele avond Master Maori Healer Ezard Tamaki

Date: 05-Mar-2019

Details

Op 5 maart nodigen we je uit voor een Maori Ezard Tamaki culturele avond

Mensen die al een behandeling hebben gehad kunnen vragen stellen en mensen die nieuwsgierig zijn naar een eventuele behandeling kunnen kennis maken.
Vanavond zal Ezard je informaren over de werking van de Romiromi behandeling en zal ook vragen beantwoorden.

Maori healer Ezard Tamaki is de oorspronkelijke ‘holder’ van de kennis van alle voorouders uit zijn lijn. Hij is inheemse healer, master carver, en de directe stamhouder van de Ngati Ngawaero stam.

Ezard beschikt over grote kennis, een geweldige intuïtie en werkt in de verschillende dimensies. Ezard werkt vanuit een grote integriteit en individuele zorg.

In het kort: Romiromi is een combinatie van het toepassen van lichamelijke druk en diepe massage. De druk wordt opgevoerd op speciale plekken van het lichaam. Op deze manier word je hele systeem opgeroepen om pijn en geblokkeerde energie vrij te maken. Het lichaam en de geest worden hierdoor herinnert aan het oorspronkelijke vermogen om zelf te helen.  

Gedurende het leven en doordat wij zijn vergeten wie wij oorspronkelijk zijn, bouwen wij spanning op in ons hele zijn! Dit zijn spanningen van trauma en stress. Niet alleen van ons zelf maar ook vanuit onze lijn van voorouders. Dit kan zich uiten in lichamelijke pijn en ziekte maar ook in psychische pijn en blokkades waardoor we niet bij onze eigen kracht komen. Romiromi helpt om deze pijn op alle niveau’s te openen en op te heffen en in balans te brengen.

 Wie is Ezard Tamaki?

Ezard is de oorspronkelijke ‘holder’ van de kennis van alle voorouders uit zijn lijn. Hij is inheemse healer , master carver , en de directe stamhouder van de Ngati Ngawaero stam.

Ezard beschikt over grote kennis, een geweldige intuïtie en werkt in de verschillende dimensies. Ezard werkt vanuit een grote integriteit en individuele zorg.
Dit is wat zijn mentor en vriend, healer papa Joe over hem vertelt. “Every person has the same potential to heal, but only a select few are called to the journey”.     
                     
 

Vanaf 6 maart kan je ook een behandeling bij Ezard boeken. Ezard werkt samen met Lydia Doove. Dit is wat Lydia ervaren heeft: "De afgelopen maanden heb ik het genoegen gehad om samen te werken met Ezard! Dit nadat ik eerst zelf een healing heb ondergaan. Tijdens deze healing was er sprake van een heel oude herkenning. Alles wat hierboven geschreven staat, kan ik alleen maar beamen. Op het moment dat ik van de tafel af kwam realiseerde ik mij dat ik een keus heb in hoe ik wil leven en dat ik mij kan verbinden met wie ik echt ben"!

 

Ezard heeft mij, Lydia Doove gevraagd om met hem samen te werken en dat  is wat wij nu geregeld doen! Het is prachtig om te ervaren dat er in alle lagen van jouw zijn gewerkt kan worden . Je fysieke lichaam, je emotionele lichaam en in je voorouderlijnen. Op deze manier kun jij zelf contact maken met je eigen oorsprong! Alles draait om jouw eigen, vrije keus!

Voor één ieder geldt dat hetgeen jij doet op het moment dat je bij Ezard van de tafel af stapt, aan jou zelf is! Waar kies jij voor in je leven en welke stappen ga jij zetten?!

Wil je een behandeling ondergaan? Bel dan voor een afspraak naar Lydia Doove

Telefoonnummer: 0628963494 of mail haar  info@sleuteltotverandering.nl

 Voor alle duidelijkheid:

 De culturele avond is kostenkoos incl thee en water. aanmelden is noodzakelijk vanwege de beperkte ruimte.

 We starten om 19.30, inloop vanaf 19.00

Locatie: Sundancer, Karweistraat 13, 3264XV Nieuw-Beijerland

 

Aanmelden voor de culturele avond gebruik onderstaand formulier.

 Boeking

• Verplicht

 •
 •
 •
 •
 •
 •
 •
Captcha Image
Inschrijven nieuwsbrief