Lezing aarde, mens en natuur 2.0 Koen van Biezen

Date: 24-Jan-2019

Details

Lezing Aarde Natuur Mens. Hoe kan je op een natuurlijk manier omgaan met moderne elementen zoals WIFI, Electro smog, maar ook;  geomagnetische en kosmische straling. 
Koen draagt oplossingen aan waarin jij en ik gezond en wel kunnen leven in samen met deze toch wel grote uitdagingen.

Het beloofd een fantastische lezing te worden, Koen is een man die met hart en ziel zijn werk doet. Koen komt ronduit voor zijn gevoelens om met de natuur samen te werken. "niet vechten, maar samenwerken" is het thema van Koen.

In deze lezing gaat Koen verdiept in op de samenwerking van aarde en kosmos in ons lichaam en leven. Uit de vereniging van aarde en kosmos ontstaat een ruimte waarin enerzijds ons lichaam zichzelf kan scheppen. Anderzijds  kan ons lichaam door deze ruimte in ons lichaam tot ervaring komen. Deze ruimte van vereniging kan je waarnemen en voelen. Vanuit deze waarneming en dit gevoel kan je stap voor stap deze ruimte ontdekken. Deze ontdekking is bij Koen ontstaan uit een co creatieve samen zijn met de natuur, de aarde en de kosmos. Door gelijkwaardig en ten goede voor het geheel samen te werken kan je stap voor stap deze ruimte van vereniging bewuster gaan waarnemen. 

In deze lezing zal Koen dieper ingegaan op de natuurlijke werking van geomagnetische en kosmische straling op mens, dier en plant. Aan de hand van eenvoudige voorbeelden en onderzoeksresultaten legt Koen de samenhang tussen aarde, natuur en het menselijke bewustzijn uit. Hij gaat in op natuurlijke ritmen, wervelingen en stromingen die o.a. door de aarde en kosmische hemellichamen worden opgewerkt en hoe deze ritmen, wervelingen en stromingen het mogelijk maken dat het lichaam van mens, dier en plant kan regenereren en draineren.

Tevens gaat Koen in op de invloed van technische elektromagnetische velden en haar frequenties van b.v. telecommunicatiemasten, hoogspanningslijnen, radarinstallatie, en mobiele telefoons die de natuurlijke werking van de ritmen, wervelingen en stromingen op aarde en in het lichaam van mens, dier en plant wijzigen. Tevens legt Koen uit hoe je met natuurlijke materialen, zoals hout, leem en klei kan samenwerken om deze natuurlijke ritmen, wervelingen en stromingen weer zo te herstellen, zodat mens, dier en plant weer in een balans komen waarin welbevinden en gezonde regeneratie en drainage mogelijk is.

Koen heeft enerzijds een onderzoeksbureau Geo-Phiscis van waaruit hij onderzoek en behandeling in huizen, stallen en kassen aanbied, meer informatie via
www.geo-phiscis.nl. En hij geeft zijn ervaringen, weten en methoden door via www.aardenatuurmens.nl middels begeleidingen en cursussen.

Locatie: Sundancer, Karweistraat 13, 3264XV Nieuw-Beijerland
Entree: € 15,00 inclusief bio koffie en kruidenthee
Aanvang 19.30, welkom vanaf 19.00

Voorafgaand aan de lezing kan je deelnemen aan een BIO/vega maaltijd à € 12,50 per persoon. We serveren de maaltijd om 18.00, welkom vanaf 17.30.

Boeking

• Verplicht

 •
 •
 •
 •
 •
 •
 •
Captcha Image
Inschrijven nieuwsbrief