Ormus, het goud der Alchemisten, heling “in between the veils”door Jeroen Ghuijs

Date: 01-Feb-2019

Details

Ormus, het goud der Alchemisten, heling “in between the veils”

Vanavond ontsluiert Jeroen Ghuijs een groot deel van het Ormus geheim wat enkel toebedeeld was/is aan diegene die daarvoor open stond/staat en werkelijk kan weten, diep van binnen. Wees niet benauwd over de informatie die je ter ore komt, als je met een open hart luistert zul je “weten” dat Ormus de oude kennis draagt van onze oorsprong en wellicht ver daarvoor. Oerkennis van hoe wij ontstaan in alle facetten. Ormus draagt ons oer-DNA zodat we op alle vlakken heling kunnen ervaren. Vanuit een innerlijk weten waar tijd en ruimte slechts begrippen zijn, maar tevens gekoppeld mogen worden aan het NU waar alles plaatsvindt.

Dat alchemisten altijd met geheimen formules bezig waren is een feit, maar dat ze tussen dimensies reisden om kennis op te doen is voor velen nog een vaag gebied, een groot vraagteken. Wat konden deze “ruimgeestige” meesters meer dan een gewone chemist? Het antwoord is eenvoudig; ALLES. Vandaar de naam AL chemist. Zo’n alchemist sloot zich dan op in zijn laboratorium, maar in werkelijkheid maakte hij reizen door allerlei velden en realiteiten. Zulke kennis werd dan omgezet in brouwsels die hun kracht vaak te boven gingen.

Zo is ook Ormus ontdekt, het goud van de Alchemisten. Een echte alchemist was namelijk niet op zoek naar echt fysiek goud of het omzetten van lood naar goud om zich te verrijken met goederen en bezittingen, maar naar eeuwige jeugd en gezondheid, wijsheid en kennis die alle grenzen van het “weten” te boven ging. Doordat Ormus vele dimensies in zich heeft kan je vast beseffen dat dit op velen vlakken krachtig kan werken ten bate van ons mens-zijn..

Ormus maakt “de ALwetende” in je wakker zodat er alleen dat is wat je innerlijk al weet en boven alle velden doet uitstijgen om jezelf te kunnen helen. Telkens wordt alles gemakkelijker en helderder zodat je dit steeds meer en weer innerlijk gaat weten en beseffen dat je ALLES bent. Zonder grenzen.

Genezen doe je zelf!

Locatie: Sundancer, Karweistraat 13, 3264 XV Nieuw-Beijerland
Aanvang 19.30, welkom vanaf 19.00
Entree: € 15,00 incl koffie/ thee en zuiver water.

Er zal geen maaltijd voorafgaand geserveerd worden.

Geef je boeking op via onderstaand formulier.

 

 

 

Boeking

• Verplicht

 •
 •
 •
 •
 •
 •
 •
Captcha Image
Inschrijven nieuwsbrief